ABBYY

Brand

ABBYY este un furnizor de top in domeniul conversiei documentelor, capturii de date si al software-ului lingvistic. Activitatea de cercetare si dezvoltare desfasurata de ABBYY se concentreaza asupra tehnologiilor de recunoastere a documentelor si lingvisticii aplicate.

Tehnologiile si produsele de recunoastere ABBYY ajuta la gestionarea volumului tot mai mare de informatii prin furnizarea de instrumente puternice, care permit: extragerea informatiilor din documente fizice si fotografii, captura automata a datelor, procesarea si stocarea informatiilor importante.

Prin utilizarea produselor de recunoastere si captura a datelor puteti economisi bani si reduceti efortul depus in mod normal pentru introducerea datelor si, de asemenea, puteti beneficia de moduri noi si mai eficiente de accesare a informatiilor. Produsele ABBYY lingvistice inlatura barierele lingvistice asigurand o comunicare mai simpla si mai clara.

In prezent, ABBYY este o companie internationala cu peste 880 de angajati la nivel mondial. Produsele ABBYY sunt comercializate in peste 130 de tari prin intermediul unei retele extinse de parteneri regionali si internationali. Numarul total de utilizatori ai produselor ABBYY, de la aplicatii pentru PC-uri si dispozitive mobile pana la solutii enterprise si instrumente de dezvoltare, depaseste 30 de milioane conform unor studii interne.