Cebas

Brand

cebas Visual Technology Inc. este o companie privata, dezvoltatori de software cu sediul in Victoria, British Columbia, Canada. Compania angajeaza programatori talentati si personal pe tot globul.

Firma ofera o gama variata de solutii de productie pentru studiouri de efecte speciale si firme de vizualizari si design. Aceste solutii includ rendering puternic pe GPU si un plugin pentru rendering stilizat.

Software produs de cebas Visual Technology a fost folosit in multiple productii premiate, atat in productii de cinema cat si pentru televizor. Efectele speciale create cu thinkingParticles pot fi vazute in filme ca ‘Independence Day 2’, ‘San Andreas’, ‘In the heart of the sea’, ‘The Avengers’, ‘Captain America’, ‘Final Destination’, ‘Alice in Wonderland’ si in seriale ca ‘Shannara Chronicles’, ‘Constantine’, ‘Disney Lab Rats’ si altele.

cebas este un partener Autodesk si contribuie cu imbunatatiri pentru softul standard de manipulare 3D: 3ds Max, tehnologiile cebas fiind incorporate de acestia in ultimii ani.