DriveLock

Brand

Compania germană DriveLock SE a fost fondată în 1999 și este acum una dintre cele mai importante la nivel internațional, cu specialiști în domeniul IT și securitatea datelor, cu birouri și reprezentanțe în Germania, Franța, Australia, Singapore, Orientul Mijlociu și în SUA.

În acestă perioadă de transformare digitală, succesul companiilor depinde de cât de fiabili sunt oamenii, organizațiile și serviciile și de cât de protejate sunt aceste resurse, de atacurile cibernetice și pierderile de date.

Misiunea DriveLock este aceea de a proteja datele, dispozitivele și sistemele companiei. Pentru a realiza acest lucru, DriveLock folosește tehnologii de ultimă generație, experți în securitate și soluții bazate pe modelul Zero Trust. În arhitecturile de securitate de astăzi, Zero Trust înseamnă o schimbare de paradigmă în funcție de maximă:

„Niciodată să nu ai încredere, verifică întotdeauna”. În acest fel, datele pot fi protejate în mod fiabil. Platforma DriveLock Zero Trust combină următoarele elemente:

– Protecția datelor
– Protecția endpoint-urilor
– Detectarea și răspunsul
– Managementul identității și accesului

Platforma Zero Trust complet integrată acceptă diferite sisteme de operare, dispozitive endpoint și este oferită ca soluție on-premise, precum și un serviciu de securitate gestionat. Soluția este fabricată in Germania și „fără backdoor”.

Trei premii ca inovator TOP 100, în anii 2008-2018; cele mai recente: 2017 și 2018
Câteva milioane de dispozitive endpoint administrate în 30 de țări diferite
Medii securizate cu peste 180.000 de obiective gestionate
Fabricat în Germania: dezvoltare și suport tehnic din Germania