Housatonic

Brand

Housatonic Software, cu sediul central in SUA, ii serveste pe clientii din intreaga lume, cu scopul de a facilita colaborarea. Echipa de conducere are experienta reala de management al proiectelor in diferite sectoare, incluzandu-le pe cele de asigurari, bancar si tehnologie.

Clientii Housatonic reprezinta, virtual, orice sfera industriala, printre care si guvernamentala, a apararii, productie, tehnologica, farmaceutica, de sanatate, electronica si transport – iar printre acesti clienti se numara si companii listate in Fortune 500.

Compania Housatonic a fost fondata in anul 2001 ca practica de dezvoltare in consultanta si software, avand, in principal, clienti regionali americani. Din echipa faceau parte specialisti care adoptasera deja Web-ul si care aveau experienta in companii ce se ocupau de software si tehnologii de succes pentru Internet. Ca exemplu, pot fi enumerate eBay, Adobe si Microsoft.

Astazi, Housatonic ofera solutii software exceptionale, precum si instrumente online care le confera putere managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect, facilitand colaborarea si comunicarea mai buna pe parcursul intregului ciclu de viata al proiectului, inca de la inceput si continuand cu planificarea, executia, controlul si activitatile de finalizare.

Solutiile in ceea ce priveste colaborarea au fost utilizate de peste 2 milioane de echipe de proiect din intreaga lume, la multe companii globale mari, printre care si John Deere, BAE Systems, US Army, United Technologies, CVS si GM.

Expertiza Housatonic include managementul proiectelor, dezvoltarea de software, intelegerea mediilor corporatiste mari si realizarea de economii financiare de catre clienti.

Si in viitor, Housatonic va continua sa serveasca intreaga comunitate care se ocupa de Managementul Proiectelor, furnizand instrumente software si solutii online, in sfera Internetului si Cloud Computing.

Afișez singurul rezultat