Infoblox

Brand

Infoblox furnizeaza tehnologie esentiala pentru a-i ajuta pe clienti sa-si controleze retelele. Cu tehnologia patentata de tip “grid” se automatizeaza functiile de control in cazul retelelor complexe, pentru reducerea costurilor si cresterea securitatii si timpului de “uptime”. Solutiile Infoblox ajuta companiile si furnizorii de servicii din 25 de tari sa creasca gradul de disponibilitate, securitate si automatizare a retelelor lor.

In 1999 Infoblox a revolutionat serviciile de retea cand a livrat primul appliance DNS, oferind managerilor de retea un nivel de securitate si incredere de care nu mai beneficiasera pana atunci. De atunci, Infoblox a fost lider de piata si are cea mai mare baza instalata de appliance-uri DNS, DHCP, precum si IP management al adreselor IP (DDI).

In 2010, Infoblox a achizitionat Netcordia pentru a completa produsele de servicii de retea cu tehnologii de varf pentru automatizarea task-urilor de retea si managementului automatizat al configuratiilor si modificarilor.

Cu peste 6.100 de clienti in lumea intreaga, Infoblox ajuta organizatiile cu controlul si automatizarea retelelor din cadrul initiativelor lor strategice cum ar fi cloud-ul, virtualizarea, SDN-ul si tranzitia de la IPv4 la IPv6.

Partneri strategici

Cisco, VMware, Microsoft si Riverbed recomanda Infoblox clientilor lor si participa in permanenta la initiativele comune de integrare din cadrul parteneriatelor strategice cu Infoblox.