ICS-IQS

ICS este pionierul de pe piata de duplicare a drive-urilor, introducand aceasta noua tehnologie in intreaga lume in anul 1990 si protejand-o prin patent. Sistemul unic bazat pe tehnologia inovatoare de la ICS reprezinta primul sistem de formatare a hard-drive-ului si pre-incarcare a software-ului in mod automat, care a devenit rapid standardul in industrie si instrumentul utilizat de cei mai multi producatori de PC-uri si integratori de sisteme.

ICS este liderul in ceea ce priveste designul si productia solutiilor de creatie care le ajuta pe companii atat in mediul de productie, cat si in cel de afaceri.

ICS si-a castigat recunoasterea internationala a numelui sau pentru cei 14 ani petrecuti in domeniul serviciilor pentru clienti si in domeniul oferirii de solutii exceptionale. Pe la mijlocul anilor ’90, ICS a colaborat cu diferite agentii din domeniul criminalistic, si, folosindu-si tehnologia, a ajuns unul dintre cei mai importanti furnizori in domeniul sistemelor de investigatii criminalistice informatice, avand printre clienti atat departamentele politiei locale, cat si cele federale si internationale. In ziua de azi, produsele ICS sunt folosite de agentiile guvernamentale din toata lumea.

Afișez singurul rezultat