JetBrains

Brand

Compania JetBrains furnizeaza linii de cod, codul reprezentand pasiunea angajatilor ei. De peste 15 ani, acestia s-au straduit sa creeze cele mai puternice si eficiente instrumente de dezvoltare din lume. Prin automatizarea verificarilor si corectarilor de rutina, instrumentele respective sporesc productia, permitandu-le dezvoltatorilor sa-si foloseasca timpul pentru a creste, a descoperi si a crea.

Misiunea companiei este aceea de a face ca dezvoltarea de software, la nivel profesional, sa devina o experienta mai placuta si mai productiva.

Echipa este alcatuita din persoane talentate, dedicate si nascute pentru a scrie cod; de aceea, acestora le face placere sa scrie cod de calitate clar si sa furnizeze software exceptional.

In momentul acesta, peste 4 milioane de clienti utilizeaza instrumentele JetBrains, in 140 de tari din intreaga lume. Exista 690 de angajati JetBrains a caror munca a fost rasplatita de nenumarate ori, compania primind peste 300 de premii si distinctii din industrie, din momentul infiintarii si pana astazi.

JetBrains are reprezentante in Praga, St. Petersburg, Boston, Moscova, Munchen si Novosibirsk.

Printre cei mai importanti clienti ai sai, se numara Citibank, Siemens, Valve, SalesForce, Twitter, HP, The New York Times, Pinterest, TESLA, Expedia, Samsung, Wikipedia, Volkswagen, NASA, UBISOFT si multi altii.