MailStore

Brand

MailStore Software GmbH, cu sediul în Viersen, Germania, lângă Düsseldorf, a fost înființată în 2006. MailStore este specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare de arhivare a e-mail-urilor pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Scopul nostru este de a aplica cele mai bune tehnologii disponibile pentru a sprijini clienții noștri în utilizarea eficientă și durabilă a e-mailurilor ca fiind una dintre cele mai valoroase și cuprinzătoare resurse de informații din perioada noastră și pentru a le permite să îndeplinească un număr din ce în ce mai mare de reglementări privind respectarea confidențialității e-mailului, eDiscovery și alte reglementări.

În decembrie 2014, MailStore a fost achiziționat de compania americană Carbonite, cu sediul în Boston. Carbonite (Nasdaq: CARB) are peste 1,5 milioane de clienți, inclusiv 50.000 de clienți de afaceri, și este un furnizor de soluții hibride de backup și recuperare pentru întreprinderile de toate formele și dimensiunile.

MailStore Server a devenit un standard global pentru arhivarea mail-ului si este folosit in peste 35000 de companii. MailStore este usor de instalat si garanteaza 100% in orice situatie.

Afișez singurul rezultat