Mindjet

Brand

Mindjet isi are sediul in San Francisco si are birouri in U.S., Europa si Asia.

Mindjet furnizeaza solutii de colaborare si productivitate care conecteaza vizual idei, informatii si oameni pentrub a economisi timp, pentru a imbunatati procesele de business si pentru a stimula inovatia.

Mindjet este singura companie care combina o aplicatie vizuala de productivitate cu o platforma completa de colaborare. Abordarea Mindjet organizeaza eficient idei si procese complexe pentru a mari claritatea si a transforma ideile in actiuni. Oamenii pot lucre individual sau colabora in timp real pentru a organiza, administra si comunica idei si informatii rezolvand in acest timp probleme reale de business. De la imaginea de ansamblu pană la cele mai mici detalii, echipa intreaga se poat angaja cu uşurinta cu cele mai relevante informatii.

Folosite de mai mult de 1,5 milioane de profesionisti din toata lumea în sase din fiecare 10 de companii listate în topul Fortune 100, solutiile Mindjet cresc dramatic productivitatea şi eficienta echipei. Sondaje în mai multe industrii arată că Mindjet poate creste productivitatea cu până la 25 la suta.