SaltStack

Brand

SaltStack dezvolta software de orchestrare inteligenta, pentru a ajuta companiile IT sa securizeze si sa administreze mai eficient toate aspectele centrelor de date definite de software. SaltStack este unic in ceea ce priveste oferirea automatizarii conduse de evenimente, pentru configurarea scalabila si eficienta si controlul computational, al stocarii si complexitatii retelei.

Software-ul SaltStack este specializat in abordarea infrastructurii omniprezente, aflata in evolutie permanenta, dar si in abordarea mediilor software, inclusiv in ceea ce priveste suportul pentru cloud, virtualizare, OS, container, sistem sau dispozitiv conectat. Acesta reprezinta un ajutor oferit constructorilor de cloud, operatorilor de centre de date si companiilor IT, ca sa-si automatizeze cele mai dificile si complexe sarcini de management de cloud, cu rapiditatea si flexibilitatea cerute de cele mai avansate medii computationale existente.

SaltStack Enterprise a primit recent 5 stele din 5, in urma unui review InfoWorld de tip “hands-on” realizat in profunzime, ce a avut loc in luna mai a anului 2017. Orchestrarea SaltStack inteligenta a primit si premiul “Best of VMworld 2014” pentru managementul virtualizarii, a castigat premiul “InfoWorld 2014 Technology of the Year”, dar si competitia “2013 GigaOm Structure LaunchPad” si, in plus, a fost desemnata “Gartner 2013 Cool Vendor in DevOps”.

Afișez singurul rezultat