Sparx Systems

Brand

Compania australiana Sparx Systems este specializata in instrumente de modelare vizuala scalabile, de inalta performanta, pentru planificarea, designul si constructia sistemelor software intensive.

Avand clienti in diferite industrii, de la cea aerospatiala si auto, pana la finante, aparare, sectorul guvernamental, cel de divertisment sau telecomunicatii, Sparx Systems se dovedeste a fi un furnizor de top al solutiilor inovatoare bazate pe Unified Modeling Language (UML) si specificatiile lui corespunzatoare.

Produsul principal al companiei, Enterprise Architect, a primit numeroase aprecieri de la lansarea sa comerciala in august 2000. Acum la versiunea 12.1, Enterprise Architect este instrumentul de design ales de peste 360.000 de utilizatori inregistrati, din intreaga lume.

Compania a fost infiintata in anul 1996 de catre Geoffrey Sparks si are sediul la Creswick, Victoria. Cu o investitie si o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea produsului Enterprise Architect, echipa de angajati isi demonstreaza angajamentul si pasiunea pentru dezvoltarea continua si suportul oferit instrumentelor de modelare si metodologiilor orientate catre obiect.

Software-ul realizat de Sparx Systems le este destinat analistilor, designerilor, arhitectilor, dezvoltatorilor, testerilor, managerilor de proiecte si personalului care se ocupa de maintenanta – deci aproape oricui este implicat intr-un proiect de dezvoltare de software si analizei afacerilor.