Veritas

Brand

Veritas le permite organizațiilor să utilizeze puterea informațiilor lor, cu soluții concepute pentru a servi cele mai mari și mai complexe medii eterogene din lume. Obțineți soluții lider în industrie, care acoperă toate platformele cu backup și recuperare, continuitate de afaceri, stocare definită de software și guvernare a informațiilor.

Prezentare generală a afacerii

Deblocați puterea informațiilor. Produsele noastre software și hardware permit 86 la sută din companiile Fortune 500 din lume să protejeze, să identifice și să gestioneze datele din cele mai mari și mai complexe medii din lume – de la centre de date tradiționale la nori private, publice și hibride.

Veritas ajută întreprinderile să abordeze provocările de gestionare a informațiilor cu o strategie completă și organizată de produs și o foaie de parcurs axată pe nevoile lor. Backupul și recuperarea noastră, continuitatea afacerii, stocarea definită de software și guvernarea informațiilor ajută la menținerea și funcționarea întreprinderilor, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce fac cel mai bine.

Nevoia de Veritas nu a fost niciodată mai mare. Creșterea necontrolată a datelor este o sarcină costisitoare și un risc potențial pentru securitate. Cu majoritatea datelor întreprinderii din lume care nu dețin nicio valoare legală, de reglementare sau de afaceri, costurile în timp, bani și resurse pentru stocarea și gestionarea acestora sunt uimitoare.

Dar cum separă companiile valorile de volum? Soluțiile Veritas îi ajută să identifice ace de informații de mare valoare îngropate în interiorul fiecărui pachet de date corporative. Abordarea noastră de a ajuta companiile să sfideze scurgerea de date este guvernată de trei convingeri:

Nu toate datele sunt create egale. Disponibilitatea infrastructurii nu este egală cu timpul de funcționare al afacerii. Știți ce date aveți, păstrați doar datele de care aveți nevoie.

Majoritatea datelor bogate în ținte, găzduite în sisteme IT generale și metadate, sunt informații pe care Veritas le atinge deja cu soluțiile noastre de backup, arhivă și gestionare a stocării. Suntem într-o poziție unică pentru a le reuni pentru a oferi companiilor acces la informații care determină luarea deciziilor informate.

Veritas a generat venituri de 2,5 miliarde de dolari în anul fiscal 2015 și este un lider recunoscut pe piețele care astăzi sunt estimate la 11 miliarde de dolari. Cu sediul în Mountain View, California, angajăm aproximativ 7.800 de angajați în 37 de țări.